Skjønnhet og søvn er Skin Deep

januari 22, 2023
369
0

Begrepet ”skjønnhetssøvn” er ikke bare et gammeldags ordtak. Det er ikke uvanlig å bli sjokkert når du ser i speilet etter en søvnløs natt. Posene under øynene, og den betente eller dehydrerte huden gjør oss alle smertelig klar over at vi er inne for en tøff dag. Dessverre er det ikke bare deg: forskere har oppdaget at søvnberøvede personer ble oppfattet som mindre imøtekommende, attraktive og uthvilt i forhold til deres balanserte søvnfag. Dette fører oss til å stille spørsmålet: hvor er linken? Hva slags innvirkning har vår sunne naturlige søvn, eller mangel på det, på vår hudhelse og utseende? Når er det på tide å vende seg til et naturlig søvnhjelpemiddel som Zenbev? Her er det du trenger å vite.

 

Hudens barriereytelse

Etter en natt med å bli holdt våken, hadde forsøkspersoner i en 2017-studie nedsatt hudbarrierefunksjon. Man forventer like mye etter langvarig søvnavbrudd, men effektene ble demonstrert nesten umiddelbart. I tilfelle av hudegenskaper alene, er andre effekter oppført som: ”ansiktspore størrelse, og hudtone, hydrering, elastisitet, desquamation, trans-lucency, og blodstrømmen.” Det er mye som skjer under huden vår som dukker opp i ansiktet vårt.

 

Skjønnhet søvn versus mangel på søvn

Virkningene overskrider hudens helse. Vårt ansikt er vårt første og varige inntrykk. Naturlig søvn påviselig og ubevisst påvirker ansiktet vi presenterer for publikum hver dag. En annen studie viste at tretthet forårsaker en merkbar forskjell i ansiktstrekk som vanligvis korrelert med søvntap som hengende / hengende øyelokk, røde øyne, mørke sirkler under øynene og blek hud”. Forskningen peker også på andre mulige sosiale konsekvenser. De som opplever søvnmangel kan bli flagget som å gjøre det negative inntrykket av å bli trøtt på arbeidsplassen. Resultatene tyder også på at å ivareta disse ansiktsområdene er en mulig strategi for å unngå feilaktig å komme over som trøtt. Det er fornuftig å komme til kilden til problemet. I stedet for å ”dekke over”, kom deg i forkant av søvnproblemet og oppsøk det beste naturlige søvnhjelpen.

 

Naturlig søvn rettsmidler til unnsetning

Resultater som disse gjør en sak for viktigheten av diskusjoner om tilstrekkelig søvn i dermatologifeltet. Ikke bare betaler oppmerksomhet til forholdet mellom de to hjelpefolk i å opprettholde et godt utseende, men det gir også langsiktige løsninger for å håndtere hudens helse og aldring. Tross alt er tilstrekkelig søvn om natten innblandet i å oppnå optimal DNA-reparasjonsaktivitet i huden. En velprøvd, effektiv løsning som skaper sunn søvn naturlig er Zenbev Drink Mix. Det er lett på kroppen og produserer ingen bivirkninger. Bedre søvn med et naturlig søvnhjelpemiddel har bare en oppside, innvendig og utvendig.

 

Hvor mye er nok naturlig søvn?

Alle som håper å oppnå dette kan spørre hvor mye søvn anses tilstrekkelig for slike resultater. Det er ikke noe magisk tall for allmennheten siden søvnanbefalinger varierer fra hver enkelt person. National Sleep Foundation har imidlertid utstedt en liste over anbefalte timer basert på en persons aldersgruppe. Det anbefales 7-9 timer for de fleste voksne fra 18-64 og 7-8 timer for eldre voksne (65+).

 

Ta tilbake søvn og hudhelse

En antagelse om at tilstrekkelig søvn er nødvendig for nesten alle aktiviteter kan ikke skade. Forhåpentligvis bidrar denne artikkelen til forestillingen om at et sunt liv er avhengig av en balanse i alle elementer av vår rutine, spesielt søvn. Å være oppmerksom på naturlige søvnanbefalinger kan hjelpe til med utseende, helse og følelsesmessig velvære, som alle bidrar betydelig til attraktivitet. Hvis søvnen din er forstyrret og du leter etter et helt naturlig søvnhjelpemiddel for å hjelpe, bør intervensjoner som Zenbev Drink Mix utforskes for å gjenopprette balansen i kroppens naturlige helse og skjønnhet.