1-800-735-4538

Fri frakt över hela världen!

[email protected]
 • Tillverkad i Kanada

 • Stöds av vetenskapen

 • Fri frakt i hela världen

 • Pengar tillbaka-garanti

 • Fullständig kundsupport

Zenbev Essentials

Zenbev är en helt naturlig dryckesblandning gjord av pumpafrösmjöl och andra livsmedelsingredienser i en egen formulering som utvecklats av en läkare och som hjälper dig att hålla dig lugn, fokuserad och sova naturligt, utan onödiga bieffekter.

Utforska vårt sortiment

I pressen

"Zenbev Reduces Sleeplessness Study Shows"

Läs hela artikeln
 • https://zenbev.com/wp-content/uploads/2021/06/yahoo-news.png
 • https://zenbev.com/wp-content/uploads/2021/06/irish-times.png
 • https://zenbev.com/wp-content/uploads/2021/06/global-news.png
 • https://zenbev.com/wp-content/uploads/2021/06/ctv.png
 • https://zenbev.com/wp-content/uploads/2021/06/cityline.png
 • https://zenbev.com/wp-content/uploads/2021/06/yoga-life-live.png

Zenbev är unikt

Vår kliniskt beprövade formulering har utvecklats av en läkare med din hälsa i åtanke för att främja sömnen på ett naturligt sätt. Zenbev är effektivt, icke vanebildande och har inga biverkningar eller risk för beroende.

Visa mer

Vittnesmål

Vad våra kunder säger

1

Så vad finns i Zenbev?

Zenbev drinkblandning är ett ekologiskt sömnmedel tillverkat av pumpafrön. De ekologiska pumpafrönnen kallpressas för att avlägsna oljan och blandas i en pulverformulering som främjar sömn och lindrar ångest naturligt. Kliniskt bevisat att det främjar en naturlig och hälsosam sömn.

Och hur fungerar det?

 1. Naturligt tryptofan från pumpaflora ger dig de rätta aminosyrorna som du behöver få från maten
 2. + B-vitaminkälla och strategisk kolhydrat kombineras i denna formulering för att strömma till rätt del av hjärnan
 3. + naturligt ljus för att stimulera din naturliga serotoninproduktion; ELLER + mörka förhållanden för att stimulera ditt naturliga melatonin
 4. = lugn och sömn på det sätt som naturen och näringen har avsett

Mer att utforska från vår blogg!

 • Bidrar soverommet ditt til å sove?

  Hvor godt du sover, har mye å gjøre med hvor du sover. Soverommet ditt bør være en oase dedikert til å fremme den mest avslappende søvnen mulig. Du kan gjøre deg selv en bjørnetjeneste, men ved å sove i et mindre enn optimalt miljø.

  Her er noen grunner til at soverommet ditt kan forstyrre søvnen din:

  1. For mye
   rot
   Tallrike studier har dokumentert sammenhengen mellom rot og stress. For å si det enkelt, kan et rotete miljø distrahere hjernen og gjøre det vanskelig å fokusere. Et rotete soverom kan forårsake stress som gjør det vanskelig å sove og påvirker søvnmønstre. Dårlig søvnkvalitet kan føre til mer rotete og syklusen fortsetter.
  2. Blått lys fra telefon-
   og/eller nettbrettskjermer
   Den blåaktige nyansen fra LED-skjermer i enheter som TV-er, datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner stopper produksjonen av melatonin og holder deg våken lenger. All elektronikk bør holdes utenfor soverommet. Men hvis du ikke kan trekke deg bort, kan du også installere et blått lysfilter på enhetene dine for å forhindre at forstyrrende nyanse påvirker hjernen din.
  3. Madrasser og
   puter
   Når skiftet du sist putene dine? Hva med din? Lumpiness er et klart tegn på at disse elementene er bestått forfaller. Erstatninger en gang i året for puter og hvert femte til syv år for er det som anbefales av National Sleep Foundation. En studie fra University of Oklahoma fant deltakere som erstattet hvert femte år, opplevde bedre søvnkvalitet.
  4. For varmt eller
   for kaldt
   Som Goldilocks, trenger du alt for å være akkurat rett ved sengetid. Kroppens kjernetemperatur senker naturlig litt etter hvert som du blir døsig. Hvis romtemperaturen er drastisk varmere eller kaldere enn det kroppen din trenger, vil du sannsynligvis oppleve en natt med rastløs søvn. Ideelt sett bør termostaten sitte et sted mellom 65 – 67 grader F (18-20 C).
  5. Soverommet ditt er malt
   feil farge
   Ifølge en Travelodge-studie utført i Storbritannia, er det visse fargevalg som er mer gunstige for søvn, mens andre er mer skadelige. Lilla, brun, rød og grå ble utpekt for deres negative innvirkning på søvn. Lilla ble beskrevet som et sentralstimulerende middel for fantasien, brun og grå ble begge kritisert for å være for dyster og kjedelig, mens rød forårsaket en økning i hjertefrekvensen. Hvis du har muligheten til å pusse opp, velg farger ordninger i blues og greener, som respondentene fant disse fargene å være den mest beroligende og beroligende for søvn.
  6. Lys fra gadgets
   og elektronikk
   Lys fra elektroniske klokker, telefonen eller andre miniprogrammer du lagrer på soverommet, kan forstyrre søvnen. I et mørkt rom kan selv de minste lyskildene være forstyrrende og distraherende. Dette inkluderer blinkende lys fra et telefonvarsel eller den konstante røde gløden fra en ladestasjon. Hvis du må ha disse enhetene på soverommet, må du slå dem av, holde dem i en skuff eller tape over lysene. Når det gjelder klokken, hopp over de elektroniske modellene helt og velg en klassisk analog vekkerklokke i stedet. Eller, i det minste få en klokke med en grønn skjerm i motsetning til en rød, som røde lys er mye mer forstyrrende å sove.

  Å gjøre bare noen få små justeringer i søvnmiljøet ditt kan sette deg godt på vei til avslappende, bedre søvnkvalitet. Når du får disse enkle løsningene sortert ut, bør du vurdere å samarbeide med disse endringene med et kostholdsløft av det beste over disksøvnhjelpen, Zenbev. Zenbev Drink Mix optimaliserer kroppens evne til å sette seg i søvn naturlig. Det er den beste naturlige søvnhjelpen for å hjelpe deg når du begynner å sette soverommet og livet ditt til rettigheter.

  Read More
 • Sunn søvn betyr sunn vekt

  Som om frustrasjonen og de grove følelsene som følge av søvnløshet ikke var nok, er det nå betydelig bevis for at søvnforstyrrelser også kan føre til vektøkning. Vektøkning er selvfølgelig ikke alltid uvelkommen eller nødvendigvis ondsinnet. Imidlertid er det kanskje ikke det legen bestilte for en betydelig del av oss. En fersk studie fra Howard Hughes Medical Institute ved University of Texas gir bakgrunnsinformasjon for å forstå dette viktige fenomenet.

  Denne studien viste at kroppen trenger mer energi for å balansere de slitsomme våkne fasene etter en dårlig natt. Søvnmangel fører vanligvis til økt hjerneaktivitet. Hjernen kompenserer for denne endringen ved å øke sulten. Normalt, når vi spiser nok, produserer hjernen hormonene ghrelin og leptin. Utgivelsen av disse hormonene fører til en metthetsfølelse som reduserer sannsynligheten for at du fortsetter å spise.

  Med all denne aktiviteten og inkonsekvensen, blir hormonene som gir metthet nedregulert. Økte sultfølelser fører til kompenserende spiseadferd: man spiser mer enn kroppen faktisk trenger. På kort tid overgår inntaket behovet og innen en uke kan dette føre til et opptak på opptil ett kilo kroppsvekt. Ikke noe av dette er velkomne nyheter for de som av en eller annen grunn følger med på vekten. Spesielt siden effekten av søvnløshet allerede knuser av seg selv!

  Så, hvordan kom forskerne til denne konklusjonen? Studiefagene ved University of Texas var pålagt å redusere søvnvarigheten med en time per natt over en periode på fem netter. Denne simuleringen gjenspeiler ofte en vanlig arbeidsuke – der søvnunderskuddet deretter kompenseres i helgen. Etter bare fem netter viste resultatene at utilstrekkelig søvn førte til betydelig vektøkning. I gjennomsnitt ble det tilsatt nesten 0,82 kg kroppsvekt per uke.

  Det er fremdeles håp for de av oss som trekker ut hår over funnene! Forskningen konkluderte også med at et sunt, normalt søvnmønster fører til tap av uønsket kroppsvekt – men denne prosessen tar mye lenger tid. Konsekvent, tilstrekkelig, vanlig søvn kan gå langt for å snu denne trenden. Å investere i egenomsorg, riktig ernæring, riktig søvnhygiene og et miljø som bidrar til sunn søvn, vil bidra til mye mer enn den velutstyrte følelsen. Så hvis du føler deg sulten etter en rastløs natt med søvn, kan du glede deg over noe av maten vi tenker for å hjelpe deg med å fordøye!

  Read More
 • Gode søvnvaner for 2021

  Hva skjedde nå? Vi ankom ryddingen i 2021, men er ikke ute av noen skog ennå. Verden er rik med diskusjon om hvor vi skal gå herfra, og hvordan vi skal komme seg. Det er lett å deflatere som en ballong i disse dager med så mye usikkerhet i luften. Det også definitivt hjelper ikke at søvn er blitt påvirket på en global skala. Noen søvneksperter har begynt å kalle det “COVID-somnia” ettersom tusenvis av mennesker mister søvn til det siste året.

  Flere studier har blitt gjennomført i håp om å forstå akkurat hva som må fikse i våre daglige vaner i løpet av denne pandemien. En slik studie behandlet 5525 kanadiere i en online undersøkelse for å finne ut hvordan søvnen deres har blitt påvirket. Rébecca Robillard, hovedforsker og assisterende professor ved University of Ottawa hadde dette å si i tidsskriftet,

  Vi fant ut at halvparten av deltakerne våre viste tegn på alvorlige søvnproblemer under pandemien. Spesielt identifiserte vi tre forskjellige profiler av søvnendringer: de som sover mer; de hvis søvnplan ble presset til senere sengetid og oppvåkningstid; og de som får mindre søvn enn de gjorde før pandemien. “

  De to sistnevnte undergruppene som Robillard identifiserte, opplevde harde konsekvenser i søvn og fysiske endringer, noe som kan tilskrives pandemisk stress. Her på Zenbev har vi hørt fra mange mennesker det siste året som aldri tidligere hadde hatt problemer med søvn. De forteller oss at ingenting annet har endret seg, men plutselig opplever de avbrutt søvn som de ikke får tak i. Det ser ut til at pandemien har bidratt til et underliggende element av frykt og årvåkenhet som er snikende og vanskelig å riste. Hvordan går vi videre fra dette, og hvordan kan vi komme oss?

  Nå som vi har et glimt av håp med nyheter om utbredelse av vaksine, kan vi begynne å fokusere på å lappe hullene i hverdagen. Alt dette vil snart passere, men ikke sette den av, er tiden nå. Det er noen alvorlige og bevisste endringer du kan gjøre som ikke er for stressfylte, og som hjelper deg med å få deg tilbake på sporet i 2021:

  1. Bygg en tidsplan

  Hvis det er noe karantene og lockdowns har lært oss, er det at tiden kan være veldig smidig. Etter en rutine og komme tilbake i swing ting kan gjøre underverker for de av oss som trenger å få et grep om våre vaner, kaste dårlige og få inn gode. Dette inkluderer å legge seg til et bestemt tidspunkt og våkne opp på en lignende hver morgen. Som de fleste av oss, liker ikke hjernen din overraskelser og fungerer bedre når den blir gjemt i søvn på samme tid hver natt og våkner konsekvent.

  1. Sov i mørket

  Gjøre en sjekk på søvnen din plass. Se først på det som bare det: et rom for å gjøre søvn en prioritet, ikke en ettertanke. Nå er det på tide å fjerne distraksjoner og se nøye på hvor mye lys som kan bidra til at du holder deg våken. Fjern alle lys (eller lyd) emitterende gadgets du ikke absolutt trenger i soveområdet ditt. Prøv å ikke se lyse skjermer opptil to timer før sengetid. Ditch eventuelt nattlys og sjekk vinduene dine. Blokkerer de alt lyset? En søvnmaske av god kvalitet er en fin måte å oppnå dette på. Hjernen din lager mer av sitt eget melatonin jo mørkere det er, og sunn søvn i bøkene våre betyr å hjelpe deg med å produsere så mye av din egen naturlige hjernemelatonin som mulig.

  1. Spis klokt for bedre søvn

  Som konkludert i en artikkel av Sleep.org, kan et balansert kosthold gjøre underverkerfor søvnen din. Hvis du, som mange av oss, har falt i mindre enn ønskelige spisevaner, kan dette være motivasjonen din! Å spise sunn mat til faste tider med beskjedne porsjoner kan være en spillveksler. Å få bedre søvn kan være overraskende effektivt for å heve humøret ditt som helhet, så denne sunne spis-søvn-dynamikken bør være et hovedmålfor 2021. Unngå koffeinholdige drikker og matvarer samt alkoholholdige drikker før sengetid. Planlegg å jobbe med sunne snacks og drinker om natten i din nye rutine.

  • Kom deg på Zenbev-banen

  Å ta Zenbev Drink Mix for å få søvnplanen din tilbake på sporet er en av de beste vanene du kan komme inn på i år. Ikke bare er det det sunneste naturlige søvnhjelpemidlet, det er lett å ta, deilig og vil ikke forårsake døsighet, avhengighet eller toleranse. Du kan stoppe det enkelt så snart du får søvnplanen din på rett spor. Det er virkelig det beste uten resept søvnhjelpemiddel, da det er helt naturlig og skapt av en lege. Kombinert med å ta skritt som de som er beskrevet ovenfor, erZenbev Drink Mix en veldig sunn vaneå gå inn i 2021 med!

  Read More

No posts were found for the selected date.