Pandemiske dager betyr bedre netter for noen

augusti 14, 2020
372
0

Vi har berørt begrepet ”COVIDSomnia” i tidligere blogger, men hva med de som rapporterer forbedret søvnkvalitet midt i pandemien? Det er noen demografi som kan finne låsen ned tiltak for å være lindrende. Blant disse er studenter ifølge Ken Wright fra sove and Chronobiology Laboratory ved University of Colorado Boulder. Wright fant ut at studenter under nedstengning tiltak fikk muligheten til å motta sin anbefalte mengde søvn om natten sammenlignet med før. Andelen studenter som nådde 7-timers søvnmerke økte fra 84% til 92% siden lockdown startet

 

En annen gruppe for å puste et sukk av lettelse med karantene er innadvendte. De som foretrekker komforten av isolasjon kan sette pris på en regjering for å bo hjemme mer enn noen annen. Når du forlater huset er en stressende nok oppgave, noen ganger en pause fra rutinen kan tilby litt fred en gang iblant.

 

Mens disse gruppene diskutert nyter noen fordeler fra den uheldige virkeligheten som for tiden utfolder seg, opplever mange andre enestående søvnavbrudd fra angst og stress forårsaket av Coronavirus-situasjonen. Hvis du har søkt etter metoder for å lindre disse problemene, anbefaler Kelly Baron fra University of Utah Health å holde seg til en tidsplan, og begrense medieeksponering i kveldstimene.

 

For de som trenger en ekstra boost, er Zenbev Drink Mix det perfekte svaret for sporadisk angst og søvnløshet. Det vil naturligvis hjelpe angst i løpet av dagen og er den beste over counter søvn hjelp som aldri vil føre til avhengighet eller toleranse. Hvis du er en av de heldige som sover bedre i løpet av denne tiden og høster fordelene av et mindre hektisk liv, er det flott. Hvis ikke, er det alltid det naturlige søvn- og avslapningsmiddelet Zenbev, i hjørnet for å roe deg og få deg tilbake til naturlig søvn.