Hva du bærer til sengs påvirker hvor godt du sover

oktober 02, 2020
375
0

Det er mange tankeskoler når det gjelder nattklær. Noen foretrekker å bære et sett med pyjamas, andre går med undertøy ruten, og selvfølgelig er det ”au naturale” metoden. Uansett hvilken av disse kategoriene du kan falle inn i, er det noen studier som har konkludert med hva du bør og ikke bør ha på deg til sengetid. Vi vil dykke inn i disse litt mer dyptgående for din komforts skyld!

Viktigheten av varme

Uansett hva du velger å sove i, kan det ikke nektes at huden din krever et visst nivå av komfort for optimal søvnventetid (tiden det tar å sovne). Det er temperaturer som er perfekte for søvn(60-67 grader fahrenheit, spesielt) og alle bør sikte på å nå disse.

Selvfølgelig, ingen kommer til å installere et termometer på nattbordet, så det beste løpet av handlingen er å droppe noen ubrytelige stoffer. Overoppheting er fienden av søvn, som sikkert alle som har levd gjennom en varm sommernatt kan bevitne. For å unngå dette, bruk bare stoffer som bomull, fleece, silke og sengetøy som passer løst hvis du er steinhard om å bruke pyjamas.

Grøft undertøyet

Sannsynligvis den vanligste, undertøy er et tilsynelatende uskyldig valg for nattklær. Problemet med undertøy ligger i hygienesiden av søvn. Undertøy, spesielt stramt undertøy kan føre til at bakterier avler i det berørte området. Kvinner er spesielt utsatt for infeksjon fra stramt undertøy, så det anbefales at alle som ønsker å rocke sine boksere før sengetid bruker pustende og løstsittende valg.

Bursdag dress er best

Hvis du er på gjerdet om hvilken metode du skal gå med, hvorfor ikke sove slik naturen hadde tenkt oss til? For de som er komfortable med å sove naken, kan det betraktes som en av de beste alternativene. Eventuelle problemer med irritasjon og overoppheting kastes ut av vinduet og erstattes med en sjelden følelse av frihet.

Oppsiden til å sove naken er muligheten for termoregulering gjennom tepper. Det er vanskelig å håndtere varme når du sover i pyjamas, så den eneste hyppige faren for å sove naken er det motsatte: for kaldt. Den perfekte kombinasjonen av bursdagsdrakt og teppe kan hjelpe deg med å nå den optimale temperaturen for søvn.

Å sove naken er selvsagt ikke for alle. Dette er grunnen til at det er opp til deg å finne ut hva som er best for ditt nivå av komfort. Dette er bare noen få ting å huske på når du tar din beslutning. Søvn er et verdifullt og ofte mishandlet aspekt av våre liv. Sørg for at du gjør trinnene for å hjelpe prosessen så mye du kan. Selv gjennom noe som virker like trivielt som sengetid klær!