Tryptofan og lys

juni 29, 2020
493
0

Tryptofan er en lett avhengig aminosyre. Dette betyr at tilstedeværelsen av lys påvirker hvordan tryptofan metaboliseres i kroppen. Dette er ekstremt viktig for alle som er bekymret for angsthjelp eller sunn søvn. Her er hvorfor:

Aminosyrer

Aminosyrer er byggesteinene i kroppen vår. De er forløperne til proteiner som cellene våre syntetiserer hele tiden. Alle mennesker trenger aminosyrer for at kroppene våre skal fungere som de skal. Det er essensielle og ikke-essensielle aminosyrer. Essensielle aminosyrer kan ikke gjøres av kroppen, de må tas inn i kroppen som en mat eller supplement. De 9 essensielle aminosyrene er: histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, threonin, tryptofan og valin.

Tryptofan er som en steppingstone eller en viktig ingrediens i en oppskrift på livskvalitet. Noen ekstremt viktige nevrotransmittere og hormoner syntetiseres direkte fra tryptofan i en viktig metabolsk vei, inkludert serotonin og melatonin. Tryptofan metaboliserer naturlig til serotonin og/eller melatonin avhengig av tilgjengeligheten av lys.

Naturlig Serotonin

Serotonin, kjent som ”den lykkelige nevrotransmitteren” regulerer humør, søvn, appetitt og mer. For å understreke viktigheten av serotonin, kan man se de negative konsekvensene av serotoninmangel i et felles utvalg av depressive lidelser og rollen som spilles i farmasøytisk depresjon angst behandlinger. Serotonins jobb stopper ikke der. Som en viktig nevrotransmitter selv, serotonin er en forløper til søvnfremkallende hormon, melatonin. Zenbev Drink Mix gir naturlig hjelp for angst som en kilde til naturlig, kosttilskudd tryptofan i en kompleks formulering som forsiktig hjelper kroppen syntetisere tryptofan til naturlig serotonin om dagen og naturlig melatonin om natten.

Naturlig Melatonin

Melatonin som kroppen din skaper fra kosttilskudd tryptofan utskilles fra og regulert av pinealkjertelen. Produksjonen styres for det meste av kroppens indre klokke, døgnrytmen. Melatonin-produksjonen er imidlertid også avhengig av miljøfaktorer som lys. Faktisk er lysemørde sykluser den mest dominerende parten som påvirker melatoninproduksjon, foruten døgnrytmen med spesialiserte nevroner som formidler lysmør mørk informasjon til hjernen og organene i menneskekroppen.

Tilstedeværelsen av lys ved sengetid er også kjent for å forårsake undertrykkelse av melatoninproduksjon i hjernen og bør unngås. For den sunneste søvnen vil du gjøre forholdene så mørke som mulig. Dette er grunnen til at et mørkt rom anbefales eller en god kvalitet søvnmaske kit for å blokkere ut alt lys og støy stimulering for å øke naturlig melatonin produksjon og, som et resultat, søvnkvalitet.

Lysfølsomhet

Så, lys er ekstremt viktig i sunn metabolisme av tryptofan i kroppen vår. Det er derfor vi sier tryptofan er lysfølsom: under lysforhold metaboliserer det til serotonin og i mørke forhold metaboliserer det til melatonin. Samme aminosyre, to svært forskjellige og vitale funksjoner. Naturlig kilde tryptofan multitasks å berolige deg i dagslys timer og hjelpe deg å sove om natten.

Biosentials proprietære Zenbev-formulering er basert på denne vitenskapen, men tar det et gigantisk skritt videre. Zenbev gir de beste naturlige teknikkene for å håndtere angst og søvnproblemer. Tryptofan fra matvarer er lett tilgjengelig i våre dietter, men får ikke lett tilgang til hjernen der den må metabolisere til serotonin og melatonin. Zenbev-formuleringen tar seg av dette ved å gi naturlig kilde tryptofan i kombinasjon med strategiske ingredienser som fremmer serotoninmetabolismen i lys og melatoninproduksjon i mørket. Zenbev gir angstlindring uten medisinering og er det sunneste søvnhjelpen, alt på grunn av lys eller mangel på lys.

For over disk søvn og angst hjelpemidler kan du ikke gjøre bedre enn Zenbev. Zenbev arbeider i kroppen og innenfor vitenskapen om lysfølsomhet, og gir den beste angstbehandlingen uten medisinering og er uten tvil det sunneste søvnhjelpen rundt.