Takle kroniske smerter om natten

oktober 20, 2020
386
0

Kroniske smerter er en stor sak. Ikke bare påvirker det hvert sekund av hver våkne dag, minst en av fem amerikanere har søvnen forstyrret av kroniske smerter i noen dager i uken, ifølge National Sleep Foundation. For en slik frustrerende og relativt vanlig opplevelse blir kronisk smerte og søvnforstyrrelser ikke ofte snakket om i søvnhelsesamtalen.

Det finnes metoder for å motvirke smerterelatert søvnløshet, men ikke mange cut-and-dry typer. Det anbefales at hvis du har å gjøre med smerte og søvnløshet, er en søvnspesialist det beste alternativet. Hvis du lider av kroniske smerter, vet du at det er veldig komplekst problem, og det er så viktig å få behandling med eller uten medisiner akkurat for å unngå feller av medisineringavhengighet, men gi litt lindring. Terapi er, kanskje overraskende, en av de vanligste og mest effektive måtene å øke søvnkvaliteten på.

Terapeutiske tilnærminger

De vanlige metodene ansatt av en terapeut for å hjelpe med kronisk smerte og søvnløshet ville være Kognitiv atferdsterapi. Kognitiv [CBT] atferdsterapi tar for seg alle tankemønstrene og relaterte atferder som kan forstyrre søvnen. De som har kroniske smerter vil finne seg med racing tanker og en spent kropp selv før de kommer under dekslene, ytterligere bidra til smerte tilstand. Målet med CBT er ikke å direkte stoppe smerten, men å la tankene slappe av og redusere eventuelle faktorer utenfor smerten som kan forstyrre søvn, for eksempel pågripelse.

Endre virkemåte

Virkeligheten for de som opplever søvnløshet av noe slag er at de må være oppmerksomme på hver lille aktivitet som kan påvirke søvnen. Det som pleide å være uanstrengt må nå være gjennomtenkt og planlagt. Dette er vanskelig og krever oppmerksomhet, men litt kan gå langt i å forbedre søvn og med litt fokus og besluttsomhet resulterer i en stor utbetaling. Disse riktige søvnhygienevanene inkluderer:

  • Unngå TV før sengetid;
  • Tar på avslappende aktiviteter før sengetid;
  • Hvis du ikke kan sovne igjen, stå opp, endre rom og komme tilbake senere;
  • Opprettholde regelmessig søvn og våkne tider;
  • Unngå kaffe, alkohol og andre muligens koffeinholdige matvarer før sengetid.

Meditasjon

Harvard Health Blog oppfordrer også avslapning meditasjon som en praksis for å indusere tanker som distraherer en fra smerte. Grunnleggende rytmisk pustemeditasjon og guidet visuell meditasjon kan bidra til å forberede sinnet for en natts søvn som er fri for racing tanker. Det beste man kan gjøre for et sinn som ikke sover er å oppmuntre pauser i tenkning for ofte og for mye.

Zenbev Drikke Mix

Kroniske smerter kan øke gjennom etableringen av en negativ spiral satt av stadig dårligere søvn som fører til mer dagtid smerte, fører til enda dårligere søvn og så videre. Zenbev Drink Mix-kunder som lider av kroniske smerter beskriver at Zenbev hjelper dem med å slappe av og sette scenen for søvn. Det nattlige ritualet med å forberede Zenbev er en del av en god vane som forbereder hele sinnet, kroppen og soverommet for søvn. Disse kundene forteller oss at økningen i kvalitet REM søvn som følger med Zenbev bistår med overnatting kroppen reparasjon som gjør det litt enklere å møte neste dag. Best av alt er Zenbev en over-the-counter løsning som aldri kan føre til toleranse eller avhengighet. Det kan ikke ta bort all smerten, men Zenbev kan være et verktøy som hjelper deg med å håndtere smerten din bedre, spesielt når du virkelig trenger det.