over disken Melatonin: Hva du sannsynligvis ikke vet

augusti 25, 2020
442
0

over disken melatonin er allment ansett for å være go-to medisiner for søvnproblemer. Forbrukerne bør imidlertid være klar over konsekvensene av melatonin og spesifisiteten av formålet. Den generelle antagelsen synes å være at tross alt, hormonet i seg selv finnes i kroppen vår så hvor mye kan det virkelig skade? Det er viktig at opinionen om over-the-counter medisiner være saklig og godt forstått. Sannheten er: melatonin er et nyttig hormon selv om det kanskje er for allment tilgjengelig for noe så misforstått og understudert.

 

Søvnproblemer på vei opp

Søvnproblemer er vanlige; faktisk, svært vanlig. Ifølge CTV News and Statistics Canada, kanadiske voksne symptomer på søvnløshet økte med 42 prosent fra 2007 til 2015. Noe så uutholdelig som søvnproblemer kan presse noen til deres grense. Det er fornuftig at en betydelig del av de plagede ville søke intervensjon i måten de er kjente og komfortable: å gå til apoteket og bla gjennom gangene.

 

Standard forutsetninger

På en eller annen måte underveis ble bruken av melatonin synonymt med søvnbehandling. Uten mye innsikt i hvordan hormonet melatonin påvirker vår søvn syklus eller kroppen vår, Det har blitt naturlig at det er det første folk griper fra hyllene. Men begrepet ”naturlig” og melatonin ikke akkurat komme overens. Hva forbrukerne tar i kroppen når de pop melatonin kapsler er en syntetisk forbindelse eller en kilde til dyr melatonin som ikke har blitt tilstrekkelig studert for å fortjene omdømmet.

 

Hvor er vitenskapen?

Fra et medisinsk synspunkt er melatonin ment for de som opplever jet-lag eller en jobb som krever varierende skiftplaner. Det anbefales ikke at voksne tar melatonin i mer enn 4 uker, og det bør ikke tas somen ”søvninitiativtaker”. Melatonin er et regulatorisk hormon med sitt primære formål å sende signaler rundt i kroppen, stadig regulere søvn-våkne syklus. Hormonet har også vært innblandet i å regulere reproduktive systemer også, men mekanismen og funksjonen av melatonin og reproduksjon blir fortsatt studert videre.

 

Fortsett med Forsiktighet

De fleste er uvitende om virkeligheten at melatonin ikke er et mirakel middel for dårlig søvn. Faktisk, over disk melatonin knapt påvirker kroppen vår slik naturlig forekommende melatonin funnet i vår pinealkjertel gjør. Pinealkjertelen, som kontrollerer hormonsekresjon, er en velsmurt maskin, derfor er det ekstremt usannsynlig for noen å være melatonin mangelfull. Vanligvis når noen opplever søvnforstyrrelser, melatonin produksjon er ikke bare den skyldige. Det finnes en rekke miljømessige og situasjonsmessige faktorer som påvirker hvordan hjernen bestemmer at det er på tide å avvikle og sove. Det er også ekstremt viktig å motstå å gi melatonin til barn, spesielt når de langsiktige helseeffektene ikke er tilstrekkelig forstått.

 

Noen Melatonin Fakta

Her er en oversikt over noen melatonin informasjon for å bekjempe misforståelse og misforståelse:

 

  • Den vanlige dosen for over disk melatonin er langt større enn nødvendig for hormonet som skal påvirkes. Avtalt riktig dosering er 0.3-1.0 mg melatonin mens de fleste supplerende doser starter på 3mg opp til 10mg.
  • Melatonin (ved 2-3 mg eller høyere) kan ha bivirkninger inkludert: kvalme, hodepine, morgen grogginess, og hormonsvingninger.
  • Melatonin har sin plass: som et verktøy for skiftarbeidere og de med døgnrytmemangel. Ikke som en sengetid rutine for søvnløshet.

 

Melatonin Alternativ

Den beste måten å forbedre søvnkvaliteten på er med riktig ”søvnhygiene” og engasjerende atferd som fremmer sunn søvn. Hvis du er på jakt etter et naturlig alternativ til melatonin, uten å ofre bekvemmeligheten av en rask over-the-counter medisiner: se ikke lenger ennZenbev. Som den beste over disk søvn hjelp, Zenbev gir kroppen din den push den trenger for å fremme sunn, naturlig søvn. Det forbedrer i stedet for forstyrrer eventuelle eksisterende prosesser som kroppen din jobber så hardt for å administrere.