Zenbev Pannekaker!

april 27, 2020
378
0

Hei Venner,

Enten elting deig å la av damp eller lære barna hvordan å måle for en hjemmeskole leksjon, pandemien har inspirert hjemme kokker og bakere overalt. Med sin subtile sjokolade- eller sitronsmak kan Zenbev legges til mange oppskrifter. Som en del av vår nye ZenBaking-serie, vil vi gjerne dele en av våre favoritter med deg, Zenbev Pancakes! Ikke bekymre deg, matlaging ved høye temperaturer vil ikke redusere effekten av produktet. Hvis du bestemmer deg for å lage din egen, sørg for å ta et bilde og dele det med oss på sosiale medier.

Zenbev er en fin måte å starte og avslutte dagen på! Ved å gi en matkilde av naturlig tryptofan til kostholdet ditt øker du naturlig serotonin og melatoninproduksjon i kroppen din. Zenbev er det beste av alle naturlige søvnrettsmidler og best av naturlige angstrettsmidler. Det smaker godt og er lett å ta, spesielt når du blir kreativ med våre deilige oppskrifter! Zenbev Chocolate 750g bag er det vi brukte i denne oppskriften.

Ingredienser

Ingredienser:

1 1 / 3 kopper all-purpose mel
2 heaping ss Zenbev Drink Mix – Sjokolade Smak
1 ss bakepulver
1 ts sukker
1 / 2 ts salt
1 egg
1 1 / 2 kopper melk, vann eller vann + appelsinjuice
2 ss vegetabilsk olje

Bland sammen mel, Zenbev pulver, bakepulver, sukker og salt. I separat bolle, slå sammen egg, væske av valget, og olje. Tilsett tørre ingredienser til væske, bland unMl nesten glatt (se bort fra små klumper).

Varme skillet over middels varme; børste med olje. Hell 1/4 kopp baTer for hver pannekake. Når bobler bryter på oversiden, aVer ca 1 til 2 minutter, snu og bake i ytterligere 30 til 60 sekunder, eller unMl andre siden er gyldenbrun. Serveres varm med buTer og lønnesirup. Lager 12 pannekaker.

Prøv det i dag og bon appétit!