Zenbev Fudgesicles

augusti 05, 2020
383
0
Varme sommerdager er her! Med færre feriereisealternativer i år, velger mange å få mest mulig ut av hagen eller uteområdet. Hvilken bedre måte å få ut barnet i alle enn hjemmelagde fudgesicles med et lite løft fra Chocolate Zenbev? Denne oppskriften fra Zenbev kjøkkenet gjør ca 6-8 fudgesicles. Perfekt for en sengetid snack eller å kjøle seg ned på en varm sommerdag! Vi brukte redusert fett kokosmelk, men alle andre melkealternativer fungerer bra. Her er vår enkle og enkle Zenbev Fudgesicle oppskrift:
Zenbev Fudgesicles
-1 400 ml kan kokosmelk
-3 scoops sjokolade zenbev drikke mix
-1/3 kopp kakaopulver
-1 / 3 kopp lønnesirup
Bland alle ingrediensene i en stor målekopp til du oppnår en jevn væske. Hell i i ispinne former og fryse i 8 timer. Bare vær forsiktig med å holde deg unna barna, da Zenbev ikke anbefales for de yngre enn 16 år.
Nevnte vi at denne oppskriften er vegansk og sunnere enn den tradisjonelle sjokoladegodbiten?! Selvfølgelig kan du også bruke Lemon Zenbev til å lage tradisjonelle popsikler. Hvis du bruker en laptop eller nettbrett kan du prøve å flytte det et #zenbaking annet sted og prøve igjen.