Vår gjennomgang av populære søvnapper

september 14, 2020
352
0

Som den beste over disk søvn hjelp, Zenbev Drink Mix jobber hardt for å hjelpe deg å sovne naturlig og våkne opp uthvilt. Noen parer Zenbev med bruk av avslapningsenheter som kan bidra til å sette scenen for en fredelig overgang til slummerland. Vi var nysgjerrige på nettapper i søvnkategorien og bestemte oss for å sjekke dem ut selv. Det bør bemerkes at vi ikke ble sponset eller bedt om å gjøre dette, og vi har heller ingen tilknytning til disse selskapene. Vi tok det bare på oss selv for å gjennomgå de mest populære tech apps der ute for å hjelpe deg med å sammenligne sine funksjoner. Vi prøver før du kjøper!

Sove

Denne første appen er kreativt kalt”Sleep”og det tar sikte på å hjelpe deg å gjøre nettopp det! Ved første åpning av appen vil du legge merke til at brukergrensesnittet (UI) er rent, beroligende og lett å forstå. Umiddelbart blir du møtt med de utrolig beroligende lydene ved sjøen. Appen trekker deg inn med sin aura av avslapning og fred. Dette er raskt kuttet kort, men med en melding om å kjøpe premium-utgaven av appen før du har tid til å navigere hjemmesiden. Dette vil være et tilbakevendende tema gjennom disse anmeldelsene. Når du unngår en ukes gratis prøveversjon som krever at kredittkortinformasjonen din knytter deg til, starter moroa.

Appen tar umiddelbart sikte på å tilpasse seg seg selv for deg. Den stiller spørsmål om fødselsdatoen din, lyder du finner avslappende, hva du tar sikte på å forbedre i søvne og så videre. Dette er veldig innbydende og føles som om du blir tatt vare på, og appen sørger for at du føler deg slik gjennom det meste av brukeropplevelsen.

Søvn er en av de dyreste alternativene du finner i vår liste, sammen med svært lite tilgang til noen av appens tjenester uten å betale 3,99 per uke. Dette virker miniscule før du legger opp de årlige kostnadene til omtrent $ 190 CAD. Men hvis du er seriøs om appen, er det mye variasjon å bli verdsatt. Den primære tjenesten sleep kommer i form av sengetid historier, mekling og beroligende lyder.

Alle disse er svært høy i kvalitet og gir en overveldende følelse av avslapning, innlede en svært rask søvn ventetid (tiden det tar å sovne). Sleep-appen anbefales for alle som foretrekker en fantasifull tilnærming og estetisk avslappende grafikk for å matche, forutsatt at du er villig til å betale en premie. De viktigste takeaways er omfattende tilpasningsalternativer og en rekke tjenester som tilbys, på bekostning av svært lite innhold tilgjengelig for ikke-premium-brukere.

Rolig

”Calm”-appen er en av de mest annonserte og mye brukte programmene for avslapning der ute. De kan skryte av en utmerket rollebesetning i sine historiefortellere og gjestetalere med skuespillere og musikere, selv NBA-stjernen Lebron James er omtalt i en ”mental fitness” -serie. Calm ligner på Sleep-appen i funksjon. Starter med brukergrensesnittet, vil du legge merke til at Calm har kategorier for søvn, meditasjon og musikk. Hjemmesiden er litt mindre navigerbar enn Sleep på grunn av en mish-mash av sjangere og søvnserier på samme skjerm. Verdien av appen ligger imidlertid i innholdet og verdien den gir. Med et abonnement på rundt $ 80 CAD per år, er søknaden betydelig mer ”verdt det” for tjenestene den tilbyr.

Der Calm-appen mangler fantasien og fantasien til Sleep,gjør den opp med en billigere, moderne og frisk ta på søvninnhold. Eldre brukere av appen Calm kan finne mindre bang for pengene sine, men med søknaden stole tungt på sine gjestefunksjoner og kjendismusikere. De som ville finne verdi fra disse er de som gjenkjenner navnet Harry Styles og muligens nyte den elektroniske musikken til Diplo. En betydelig del av appen er avhengig av prestasjonen med å rekruttere disse stjernene, så hvis du ikke er en fan av kjendisforherligelse, kan det være lurt å ta en titt på neste app. Calm er et billigere alternativ til Sleep app, det gir også mer innhold til gratis brukere enn sistnevnte. Med samme utvalg av innhold, bør brukerne se til detaljer og priser for å finne ut hvilke av disse de foretrekker.

Headspace

Den siste appen i denne anmeldelsen er litt annerledes. Headspace gir en tjeneste hovedsakelig fokusert på meditasjon i stedet for søvn. Avhengig av hva brukerne leter etter, kan Headspace gi mest avslapning med mindre fokus på sengetid. De andre appene som dekkes av anmeldelsen er rettet mot avslapning og søvn mens Headspace forsøker å ta ansvar og forbedre kvaliteten på sinnet. Alle de nevnte appene har noen meklingskurs, men Headspace kan betraktes som en klasse av slag som lærer brukeren grunnleggende og anvendelser av mindfulness i hverdagen.

Dette er ikke å si at appen er uten søvnkomponenter. En hel kategori av appen er dedikert til deres ”sleepcasts” som gir samme fortellertjeneste som Rolig og Søvn gjør det. Headspace tar sikte på å forbedre spesifikke sprekker i søvnutviklingen din med nøye utformede kurs for hvert problem, for eksempel: å våkne opp midt på natten, roe seg ned etter et mareritt, sove gjennom smerte, et racing sinn og mye mer. Hvis en bruker er ute etter all-around omsorg, Headspace er go-to app.

De guidede meditasjonene har en beroligende stemme hver gang med eksepsjonell oppmerksomhet på detaljer. Brukeren føler seg tatt vare på og i de rette hender. Forandringens kraft er også plassert i brukerens hånd, noe som fremmer en følelse av selvvekst i stedet for håndhold. Med et årlig abonnement på rundt $ 80 CAD, gir Headspace mye av det Calm and Sleep gjør innenfor samme prisklasse.

Beslutningen ligger i hva slags erfaring du ønsker å ha pengene dine brukt på. Når det gjelder livsendrende, headspace har som mål å forbedre aspekter av din livsstil mer enn de fleste programmer for samme pris. Ulempene oppstår i mangfoldet av individuelle guidede meditasjoner. Disse kommer i form av 10-økt ”kurs”, selv om hver økt bygger seg opp ekstremt trinnvis fra den siste. De som ønsker en rask løsning i livet vil kanskje se til andre alternativer siden Headspace opererer under inntrykk av at du er i det for ”langdistanse”. Headspace er det beste allsidige alternativet som appellerer til et bredest mulig publikum. Det ofrer lite i form av brukervennlighet, spesielt når det gjelder gratis brukere. I motsetning til andre nevnte apper, gir Headspace mest innhold for ikke-premium-brukere, i håp om å koble deg inn med kvaliteten kontra begrenset tilgjengelighet.

Konklusjon

Med alt dette teknologitilbudet tilbyr, er det flott å ha valget mellom å øke søvnrutinen din med fantasifulle strategier som kan hjelpe. Med Zenbev eller alene tilbyr søvnapplikasjoner noen kreative alternativer som kjører gamut fra mild beroligende til intensive kurs. Hva du er villig til å bruke, hvilke aspekter av søvn du trenger mest oppmerksomhet for og hvor mye tid du ønsker å vie alle spille en rolle. Vi håper denne minigjennomgangen bidrar til å kaste lys over de mest populære søvnappene der ute. Ethvert fokus på å oppnå den sunneste, mest naturlige søvnen mulig er viktig og vil lønne seg med praksis og engasjement. Husk at Zenbev alltid er her for å følge deg forsiktig på denne reisen.