Tilbake-til-skolen angst midt pandemien? Slik hjelper du deg

augusti 24, 2020
344
0

Det er den tiden av året. Den første Tilbake til skolen annonsen fanger øyet ditt og sender en skjelving nedover ryggraden. Selv om du har vært ute av skolen i 20 år, ser sjokket aldri ut til å minske. Denne gangen, men sesongen som vanligvis markerer salg på ryggsekker og blyanter bringer om et helt annet dyr. Coronavirus pandemien garanterer usikkerhet og angst for både foreldre og studenter. Komplikasjonene er enorme. Hensynene spenner fra foreldre som ikke kan risikere at viruset kommer hjem, sosiale og atferdsmessige problemer for studenter som har vært ute av klasserommet så lenge, hvordan yngre barn vil håndtere ansiktsbelegg i lengre perioder, lærerstress, rengjøringspersonale krav til studenter som ikke er kjent med online utdanning. Dette er bare noen av tankene og diskusjonene som går gjennom mange husholdninger akkurat nå ytterligere hemmet av kommunikasjonsutfordringer, ulike nivåer av risikotoleranse.

 

Noen uventede psykiske helseproblemer er reist med barn muligens opplever separasjonsangst i overgangen fra karantene til klasse, og voksen angst sprer seg til barn tilbake til skolen. Kristina Lewellyn, førsteamanuensis ved University of Waterloo’s Social Development Studies Program forklarer at barn omgitt av engstelige tanker om hvordan skolen vil være, mest sannsynlig vil ta på seg det synet som går inn i klassen. Bare ett av trinnene foreldre kan ta for å lette barnet sitt inn i pandemien er å prøve å ikke få panikk og ha gjentatte samtaler med dem om hva de kan forvente. Artikkelen fortsetter å foreslå å bringe et lite leketøy, eller fylt dyr som gir trygghet for de yngre barna.

 

Andre handlingsplaner for å slå angst til slaget inkluderer å plassere prioriteringer på å lytte til barnet ditt, som foreslått av Dr. David Fitzgerlad, direktør for UConn Health Child and Adolescent Psychiatry Outpatient Clinic. Foreldre oppfordres til å gjenkjenne endringer i barnets atferd som tyder på at de er bekymret. Resten av forslagene som er oppført i artikkelen av NPR er:

 

  • Hold deg til entidsplan : Med sommeren kommer sporadiske måltider, våkner og sengetider. Engasjere seg i en tidsplan i god tid før skolen starter kan lette sjokket av overgangen
  • Gi barnet plass: Karantene førte til mye familietid, kanskje mer enn hva som er bra for noen. Med nye muligheter for plass og ulike tidsplaner, la barna tilpasse seg hva som er riktig for dem.

 

Noen programmer som du kan utforske med barna dine er Headspace: for puste- og hviletrening, Calm: for søvn og avslapning og WorryWiseKids, laget av en psykolog fokusert på tips for barn som håndterer angsten.

 

For naturlige angst rettsmidler, det er alltid Zenbev Drink Mix for å hjelpe angst og roe deg ned naturlig. Zenbev er den beste angstbehandlingen uten medisiner. Det bidrar til å holde deg rolig, kul og fokusert når alt blir overveldende. Tilbake til skolen kan virkelig være tilbake til å kjøle på den sunneste måten med Zenbev!