Meditasjon: En bevist strategi for å takle angst

augusti 19, 2020
582
0

Tankefullhet er en øvelse som vokser i popularitet og nytte. Med mental helse bevissthet på vei opp, flere mennesker erkjenner viktigheten av å betale oppmerksomhet til sinnet og hva den trenger. Oftere enn ikke, er det eneste vi ikke gir det plass.

 

Meditasjon er et konsept som dateres tilbake over 7000 år siden med omtaler av praksisen funnet i Indus Valley veggkunst fra ca 5000 f.Kr. til 3500 f.Kr.. Med en øvelse så gammel som dette, etterlater den nyvunne aksept og vekst av meditasjon mest sannsynlig mange kulturer som praktiserte dette siden antikken sa: ”Jeg fortalte deg det” og noen ganger gjør de i henhold til denne Londo Rinzler av Manhattan studio, MNDFL, ”Plutselig sier folk at dette kan hjelpe deg, men buddhister har sagt, ja, vi har visst dette i 2600 år.”

 

Nå som trenden har blitt stadig mer sekulær og utbredt, vil folk begynne å lure på hvordan meditasjon faktisk hjelper. Det er viktig å huske på at meditasjon ikke nødvendigvis krever religiøs hengivenhet eller $ 100 klasser. Alt som trengs er pusten og tilstedeværelsen din.

 

Meditasjon er et verktøy som er nøye utviklet i hver enkelt person. Dette verktøyet kan brukes til å bekjempe problemer med angst, stress, sorg, påtrengende tanker, eller bare gi en pause i dag for å sette pris på og hvile. Målet med grunnleggende tankefullhet meditasjon er å tillate tankene dine å rydde opp for et øyeblikk. I utgangspunktet tror mange at målet med øvelsen er å blokkere ut eller å eliminere en tanke; Dette er ikke tilfelle. Suksess i meditasjon tillater en tanke å gå inn i sinnet og avslutte uten for mye oppstyr. En nyttig analogi sammenligner prosessen med skytitting: slik at tanker, mye som skyer, kan gå inn og ut som de var før mens de anerkjenner deres eksistens og opprettholder en følelse av komfort med stillhet i sinnet.

 

Et annet mål med øvelsen kan være å gjenkjenne skillet mellom dine tanker og dine følelser eller følelser. Mange mennesker gjør sin vei gjennom livet tro at deres tanker er en direkte refleksjon av hvem de er som person. For noen som opplever negative tanker, eller regelmessig blir utsatt for negativ selvsnakk, kan dette være et skremmende konsept. Indre konflikt kan oppstå mellom ens moral og en negativ påtrengende tanke som nettopp skjedde, for eksempel. Tankefullhet øvelser tillate sinnet å ta et skritt tilbake og vurdere tanken for hva det er, og det er noe som ikke bør ha noen innvirkning på ens selvtillit. Dessverre er disse harde tankeprosessene altfor vanlige i en verden som etterlater sinnet lite pusterom på slutten av dagen.

 

Det kan være frustrerende når vi opplever uutholdelige psykiske helseproblemer som depresjon eller angst bare for å bli fortalt: ”gå en tur!”, eller ”du bør prøve meditasjon!”. Selv om disse aktivitetene aldri kan skade, bør de ikke betraktes som en erstatning for profesjonell hjelp. Når du opplever en psykisk helsekrise, anbefales det at du konsulterer en profesjonell og deretter bruker de riktige aktivitetene etterpå. Når det er sagt, meditasjon, spesielt mindfulness aktiviteter er ferdigheter som man utvikler over tid. Med ferdighetene kommer muligheten til å revurdere tankemønstre og perspektiver som er dypt forankret i vår indre monolog. Dette kan være spesielt avgjørende for å håndtere en engstelig respons, noe som ofte er født fra skadelige assosiasjoner mellom våre tanker og våre følelser.

 

Alle som ønsker å prøve guidet meditasjon vil bli glad for å høre at det aldri har vært mer tilgjengelig enn det er nå. Et anbefalt program, Headspace gir brukeren 30 gratis økter som skisserer grunnleggende mindfulness. Dette er en utmerket ressurs for nybegynnere som ønsker å dyppe tærne i vannet. Hvis det er rolig og balansert som du leter etter, er Zenbev et utrolig nyttig verktøy for søket ditt. Kombinasjonen av en oppmerksom og uthvilt hjerne kan føre til noen ekstremt positive utsikter og livsstilsvalg.